Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Blir inte köpt

Veckan som varit har det hänt mycket spännande saker, signat nytt jobb, blivit erbjuden annan tjänst på mitt nuvarande, fått bekräftat av återköp av personer som sagt upp sig mm.

I måndags skrev jag på ett nytt kontrakt för att börja som avdelningsansvarig på en ny butik i stan, där jag börjar efter semestern. Har inte lämnat in min avskedsansökan än, det tänker jag göra så sent som möjligt. Vilket har visat sig vara rätt bra.

Min nuvarande butikschef hade kommit på att han vill göra ge mig en expert tjänst till hösten. Vi har lite löst diskuterat det under veckan och jag har bara spelat med för att få reda på vad det skulle innebära, så igår fredag, när han gick på semester kom han och sa att det var klart att de skulle ha två sån tjänster och jag fick ett muntligt erbjudande. Vi sa att vi skulle spika förutsättningar och förväntningar efter semestrarna.

Eftersom vi är ett gäng som kommer byta till nya stället så har vi lite kontakt oss emellan om vad som händer och när folk säger upp sig eller fler blir klara för byte osv.

Igår fick jag nys på att de min nuvarande arbetsgivare hade köpt tillbaka en som sagt upp sig, den personen skulle ha den andra experttjänsten men mot en annan del i butiken. Jag kommer inte bli ett dugg förvånad som de försöker med samma manöver när jag säger upp mig om 1 vecka. Dock har jag redan strategin klar, dels kommer jag inte säga vart jag ska, kommer bara säga att det är dags för nått nytt efter 7 år och säga att min aktiesparande (läs pengamaskin) har gått bra under våren och gjort förutsättningarna för mig att prova nya projekt ett tag.

Att ha ekonomiskt trygghet i pengamaskin har gjort valet att byta lättare och gett en trygghet utan att plockat ut en enda krona. Dessutom gör den att om (när) jag får motbudet att jag kan säga nej utan att ta in den ekonomiska aspekten. Helt enkelt mig köper man inte så lätt.

Annons

Publicerad av 100kronan

Min väg mot frihet, ekonomiskt och mentalt. Resan består av ekonomiska beslut och samtidigt bli av med ångestbesvär.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: