Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Utlåst från twitter!

Jag har sedan jag tog började min twitterdetox i våras ibland varit in och kollat läget. För att ha ett liten tröskel loggade jag alltid ut när jag var klar. Eftersom jag har tvåstegsverifiering av säkerhetsskäl så blev det kanon, ett sätt att få en högre tröskel till att logga in och viss eftertanke.

Den 1 Juni fungerade allt som det skulle och det blev mitt sista inloggning på 1,5 månad eftersom helt plötsligt slutade smsen komma fram. Det hade innan ibland strulat tidigare så tänkte inte så mycket på det.

Efter ett tag skickade jag ett fråga till Vimla och för att se om felet låg hos dem. Blev uppmanad att återkomma med några färska tidpunkter som jag hade försökt. Detta tog nån vecka innan jag fick iväg dessa exempel till supporten.

Igår när jag skickade över ett lista med några försök senaste veckan, då fick jag följande svar:

Hoppsan!

Nu stod jag helt plötsligt utan access till mina twitterkonton. Tankarna började klura på ”hur ska man lösa detta?” Första tanken var att byta tillfälligt till 3 eller Hallon och sen byta tillbaka till Vimla. Kruxet är då att jag genom min reklänk betalar jag bara 10:-/mån för mitt abonnemang som räcker alldeles utmärkt för mig. 4gb surf (tror jag det är) fria samtal/sms, oanvänd surf sparas ett år. Målet jag haft är att ligga på 0 kr/mån eller lite lägre. Man får ju 10kr/rabatt för varje man rekryterar så länge de är kunder, och den tipsade får också 10kr/mån så länge den är kund.

Tyvärr gick det inte att flytta numret tillfälligt till annan operatör och sen får tillbaka tipsrabatterna.

Började under gårdagen kolla lite vad tre hade för kontantkort men ev kunde byta till om jag skulle känna för det i framtiden. dessvärre upptäckte jag att man bara kunde flytta med numren till månadsabbomangen med bindningstid på 12månader eller mer hos tre. inget jag var alls sugen på.

Efter några timmar så kom jag på att Hallon har ju samma nät, dit kanske man kan byta och ta med numret. Vilket det ser ut att man kan göra dock var står problemet med tipsrabatterna jag redan har. Så tänkte i framtiden så kanske det blir så att jag byter iaf.

I natt kunde jag inte sova, liten följetong det också med det tar vi en annan gång. Så låg jag tänkte att man kasnke skulle ha två Pockemon go konton som endel har, jag har ju en gammal telefon jag kan använda. Då kom jag på, jag kanske är inloggad på twitter på den.

så efter jobbet idag så rotade jag fram den i lådan, och starta, mycket spänd. jodå, inloggad var jag på alla mina konton och jag kunde ta bort tvåstegsverifiering!

Vill även passa på att lyfta Vimlas support som försökte hjälpa mig så långt de kunde.

Annons

Publicerad av 100kronan

Min väg mot frihet, ekonomiskt och mentalt. Resan består av ekonomiska beslut och samtidigt bli av med ångestbesvär.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: